Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Tetrabrik's per a construir la Casa de la Pau.'

General
Per als events propis del centre.
Data: Tuesday, January 19, 2016 At 08:00
Duració: 4 Dies

Volem comunicar-vos que el proper dia 30 de gener és el Dia Escolar de la No-violència i la Pau, declarat per primera vegada el 1964. El seu objectiu és l'educació en i per la tolerància, la solidaritat, la concòrdia, el respecte als Drets humans, la no-violència i la pau.

 

L'escola  vol contribuir en la formació per la pau, per la cooperació i la solidaritat entre els pobles i volem participar en la construcció d'un món millor, un món més just i més humà, on tots els homes i dones puguin viure d'una manera digna i en pau.

 

Per aquest motiu, el divendres 29 de gener, tota l'escola participarà en una activitat conjunta i seguint el lema Construïm la Pau, construirem en el pati la Casa de la Pau. Per fer-ho, necessitem que del 19 al 22 de gener, cada alumne/a porti un tetrabrik (9x6x19 cm) net, sense tap ni l’estructura de plàstic que envolta el tap.

 

També construirem una Llar de la Pau més petita que es portarà a la plaça de la Vila com a representació del treball fet a l’escola a l’acte que l’Ajuntament organitza per aquest Dia de la No-Violència i la Pau.Cerca al Calendari