Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Procés de preinscripció per al curs 2016-2017 per a Infantil, Primària i ESO'

General
Per als events propis del centre.
Data: Wednesday, March 30, 2016 At 09:00
Duració: 3 Dies

Abans de fer la matricula s'ha de fer la preinscripció. Amb la preinscripció se sol·licita l'admissió en un centre determinat. Des del 30 d'abril fins al 7 de març s'obre el termini de presentació de l'imprés i la documentació al nostre centre.

 

Es poden matricular a primer curs de segon cicle d'educació infantil els infants que compleixen els 3 anys l’any 2016 i els més grans als quals correspon cursar aquest nivell en els casos que l’informe d’avaluació psicopedagògica de l’equip d’assessorament psicopedagògic així ho aconsella o bé si han fet una retenció a la llar d'infants.

 

S'han de matricular al primer curs d'educació primària els nens que compleixen 6 anys l'any 2016 i els d'edat diferent als quals correspon cursar aquest nivell perquè procedeixen del darrer curs d'educació infantil; i al primer curs d'educació secundària obligatòria els nens que compleixen 12 anys l'any 2016 i els d'edat diferent als quals correspon acadèmicament iniciar aquesta etapa.

 

Poden trobar tota la informació sobre el procés de preinscripció al nostre web a Secretaria --> Gestió Acadèmico-Administrativa GAA --> Preinscripció Infantil-Primària-ESO 2016-2017Cerca al Calendari