Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Dia del Pare Carles'

General
Per als events propis del centre.
Data: Monday, December 05, 2016 At 09:00
Duració: Tot el dia

Pel dilluns 5 de desembre hem programat una sèrie d’activitats per commemorar aquesta data tan especial per a tots nosaltres.

  • Al matí, amb tots els alumnes del col·legi, tindrà lloc una celebració de la paraula, al pati de l’escola, tot fent present la figura del Pare Carles, agraint-li la feina que va fer amb els joves i demanant que el seu tarannà continuï entre nosaltres. Els alumnes més grans  s’encarregaran d’acompanyar els més petits.

  • A l’hora d’esmorzar, els alumnes seran convidats per l’escola a xocolata amb coca. Valorin si és necessari o no que aquest dia portin entrepà.

  • Els nens i nenes d’Infantil i Primària, al matí, elaboraran una manualitat com a record d’aquest dia i a la tarda faran diferents tallers que es duran a terme en grups d’alumnes de diferents edats i comptaran amb la col·laboració de nois i noies de Secundària. Es recomana portar roba còmoda i que si s’embruta una mica no passi res.

  • Els alumnes d’ESO i Batxillerat al matí faran un horari especial de 8 a 13 hores. Les dues primeres hores (8h a 10h) seguiran l’horari lectiu habitual i després treballaran una tutoria ambientada en la vida i obra del Pare Carles Fissiaux.

  • A la tarda (15 a 17h) els alumnes d’ESO faran diferents activitats que es duran a terme en grups d’alumnes de diferents edats: col·laboració en els tallers d’infantil i primària, bicicletada pel Llobregat, I tu, què pintes? Guixem el pati!, Ballem, VIRSA’s got talent!!,  Geocaching per Sant Feliu, visionat de pel·lícules.

 

Els alumnes de Batxillerat no hauran de venir a l’escola a la tarda.

Amb anterioritat, a les classes de religió, recordarem al Pare Carles i la tasca de la Congregació.

Els demanem que TOTS ELS ALUMNES, d’Infantil fins a Batxillerat, portin, dins d’una bossa, un got de plàstic gruixut reutilitzable per a la xocolatada.

 

És recomanable que els alumnes des de 1r de Primària fins a 2n de Batxillerat portin un coixí. No cal per l’alumnat d’infantil perquè estaran acompanyats dels nois i noies de Batxillerat.


Cerca al Calendari