Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Xerrada per a pares-mares i personal docent a la nostra escola: L'assetjament.'

General
Per als events propis del centre.
Data: Wednesday, April 05, 2017 At 18:30
Duració: 1 Hora

Una vegada més confiem en l’experiència d’en Juanjo Fernández per que ens il·lustri amb les seves paraules sobre un tema que neguiteja els pares des de petits, l’assetjament.

 

Els nostres fills es relacionen a l’escola i fora d’ella, i en aquestes relacions poden ser –com els adults- passius, agressius o assertius. En ocasions es produeixen situacions d’assetjament, que poden tenir greus conseqüències, immediates i a llarg termini. Però podem fer moltes coses en el terreny de la prevenció i de l’actuació, detectant, identificant, ajudant, prenent posició... i educant els nostres fills també des de l’exemple personal!.

 

Aquesta xerrada pretén donar una informació acurada per desfer tòpics tot evitant l’alarmisme i fent propostes concretes des d’uns perspectiva constructiva i positiva, per conviure amb la gent, desmuntant l’assetjament!.

Us hi esperem!!!!

 

DATA: dimecres 5 d’abril de 2017

HORA: 18.30h

LLOC: Auditori de l’escolaEls demanem tingui a bé emplenar aquesta pestanya digital abans de divendres, 31 de març, per a facilitar l’organització de la xerrada. Moltes gràcies per la seva atenció


Cerca al Calendari