Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Mobilitza't per la Selva campanya organitzada pels alumnes de 1r d'ESO'

ESO
Activitat d'ESO
Data: Friday, June 16, 2017 At 08:00
Duració: 14 Dies

Dins del marc del Treball de Síntesi “Impacte ambiental”, els alumnes de 1r ESO us volem informar de la campanya “Mobilitza’t per la selva”, de la Fundació Jane Goodall, que consisteix en la recollida de mòbils en desús.

Dipositant els vostres mòbils vells als punts verds específics de l’escola, no només contribuireu a la millora del medi ambient, sinó també de les condicions laborals de les persones (sovint nens de la nostra edat) que treballen en les mines d’extracció del coltan, un component mineral inclòs en els telèfons.

Amb el reciclatge dels mòbils, aconseguirem reutilitzar fins a un 90% del dispositiu i col·laborarem amb els programes de desenvolupament, educació i conservació de l’Àfrica. A més amés, cada 30 mòbils recuperats, ens concediran l'apadrinament d'un ximpanzé del Congo mitjançant el programa "Chimpamig@s”.

Per tal de reciclar els telèfons, hem habilitat quatre caixes de cartró on podreu posar els aparells en desús: al punt verd de Primària (al costat de Secretaria), al punt de recollida de l’oli usat (davant el menjador), al vestíbul de Secundària i al punt verd de Secundària. La campanya finalitza el proper 30 de juny.

Desitjant que tinguem un gran èxit, agraïm per endavant la vostra participació


Cerca al Calendari