Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Dia de la Ciència per a Batxillerat'

Batxillerat
Activitat del Batxillerat
Data: Wednesday, November 15, 2017 At 08:00
Duració: 5 Hores 30 Minuts

Ens apropem a la Diada de Sant Albert-Patró de la Ciència i tornarem un any més a celebrar aquesta diada amb els nostres alumnes de Batxillerat el matí del proper dimecres 15 de novembre. El desenvolupament de la jornada serà el següent:

  • Els alumnes de 1r de Batxillerat modalitat Ciències Socials visitaran l'Institut d'Estadística de Catalunya (Barcelona) on participaran en el taller "Microinformàtica"
o Horari: 8.00 h. a 13.30 h. Desplaçament: Transport públic

  • Els alumnes de 1r de Batxillerat modalitat Tecnològica visitaran l'Escola Universitària Salesians (Barcelona) on participaran en el taller "Resistència de materials i automatismes"
o Horari: 8.00 a 13.30 h. Desplaçament: Transport públic

  • Els alumnes de 1r de Batxillerat modalitat Científica visitaran Cosmocaixa (Barcelona) on participaran en el taller "Reaccions químiques" i després es traslladaran fins el Prat de Llobregat on visitaran la Dessalinitzadora.
o Horari: 8.00 h. a 14.00 h. Desplaçament: Autocar

  • Els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat de la Modalitat d'Humanitats visitaran el Museu d'Arqueologia de Catalunya (Barcelona) on participaran en el taller "Datació arqueològica".
o Horari: 8.00 a 13.30h. Desplaçament: Transport públic

  • Els alumnes de 2n de Batxillerat modalitat Científica visitaran Cosmocaixa (Barcelona) i després es traslladaran fins la Potabilitzadora d'Abrera.
o Horari: 8.00 h. a 14.00 h. Desplaçament: Autocar

  • Els alumnes de 2n de Batxillerat de la Modalitat de Ciències Socials participaran en el taller "Decisions quotidianes i principis econòmics a través d'experiments" a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.
o Horari: 8.00 a 13.30h. Desplaçament: Transport públic

  • Els alumnes de 2n de Batxillerat modalitat Tecnològica visitaran la Universitat Politècnica de Terrassa on participaran en el taller "Personalitza el teu propi videojoc"
o Horari: 7.45 a 13.30 h. Desplaçament: Autocar

L'import de les activitats es facturarà en el rebut del proper mes.


Cerca al Calendari