Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Visita al Born amb l'alumnat de 4t d'ESO'

ESO
Activitat d'ESO
Data: Friday, December 01, 2017 At 08:00
Duració: 5 Hores 30 Minuts

Pel proper divendres 1 de desembre el departament de socials hem programat una sortida per a l’alumnat de 4t d’ESO. Els alumnes visitaran El Born - Centre de Cultura i Memòria -, on gaudiran de la visita comentada “El Born sota les bombes”.

Tindran l’oportunitat de conèixer les causes de la guerra de Successió com un conflicte internacional i el paper de Catalunya dins del joc d’interessos per al repartiment del món entre les gran potències europees. Seguidament, trepitjaran els espais arqueològics que van ser escenaris de la batalla de l’11 de setembre de 1714. La visita pels carrers i les cases del jaciment els acostarà a la seva vida quotidiana i les activitats comercials i socials. El treball amb fonts primàries, documentals i iconogràfiques els abocarà a la complexa realitat del món modern a l’inici del segle XVIII.

A continuació els presentem les característiques de la sortida:

Data
: Divendres 1 de desembre

Sortida
: 8.00 hores

Tornada: 13.30 hores

Transport
: Desplaçaments d’anada i tornada en tren (Cada alumne/a portarà el seu bitllet de tren)

Import
: Es facturarà en el rebut del proper mes

La participació dels alumnes en aquesta activitat és del tot imprescindible i els agrairíem la seva col·laboració i implicació. En cas d’absència justificada cal comunicar-la als tutors abans del dimecres 29 de novembre.


Cerca al Calendari