Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Viista al Saló de l'Ensenyament amb l'alumnat de 4t d'ESO'

ESO
Activitat d'ESO
Data: Wednesday, March 14, 2018 At 08:00
Duració: 5 Hores 30 Minuts

El dimecres 14 de març, tots els alumnes de 4t d’ESO acompanyats dels seus tutors es desplaçaran al Saló de l'Ensenyament que se celebrarà entre els dies 14 i 18 de març al Recinte Firal de Montjuïc de Fira de Barcelona. Un gran espai d'exposició dedicat a informar, d'una forma actualitzada, sobre les possibilitats de formació i orientació ocupacional.

El Saló de l’Ensenyament constitueix el principal eix d’atenció per als joves estudiants procedents de tot Catalunya i d’altres comunitats autònomes que estan interessats a conèixer les diferents propostes d’estudis i orientació professional en un moment decisiu per a la seva formació. L’objectiu d’aquest saló és respondre les demandes dels estudiants, famílies i professionals pel que fa a l’oferta formativa.

Durant el tercer trimestre d'aquest curs 2017-2018 intensificarem l'acció tutorial encarada a informar i a orientar l'alumnat de 4t d’ESO. Pensem que el Saló de l'Ensenyament és una eina molt important i per tant és molt recomanable fer aquesta visita.

Els presentem les característiques de la sortida:

Sortida
: A les 8.15 hores (al pati de l’escola).

Tornada
: A dos quarts de dues (13.30 h) aproximadament.

Lloc
: Saló de l’Ensenyament.

Transport: Desplaçaments d’anada i tornada en tren.

Import: Cada alumne/a abonarà el preu del seu bitllet de tren. L’import de l’entrada es facturarà en el rebut del proper mes.

Professors acompanyants: Tutors 4t ESO

La participació dels alumnes en aquesta activitat és obligatòria. En cas d’absència justificada cal comunicar-la al tutor/a abans del divendres 9 de març.


Cerca al Calendari