Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Informació sobre la convocatòria de vaga per a l'alumnat de 3r, 4t d'ESO i Batxillerat'

ESO i Batxillerat
Activitats d'ESO i Batxillerat
Data: Thursday, March 08, 2018 At 08:00
Duració: Tot el dia

D’acord amb els articles 91.6 i 99 de les Normes d’Organització i Funcionament del Centre (NOF) que regula les Decisions col·lectives d’inassistència a classe, els notifiquem que a proposta dels alumnes i convocada pel Sindicat dels Estudiants, està prevista i organitzada per ells una JORNADA DE VAGA D’ESTUDIANTS pel proper dijous 8 de març.

vaga_8_de_mar.jpg
Els grups classe 3r ESO A, 3r ESO B, 2n BAT A i 2n BAT C NO han comunicat a la Direcció del Centre la decisió col·lectiva d’inassistència a classe aquest dia.

L’autorització a participar en dita vaga va a càrrec dels pares o tutors legals dels alumnes (en el cas que siguin menors d’edat). A la e-circular enviada els adjuntem el model oficial d’autorització perquè, en cas de permetre-la, l’emplenin i el lliurin al tutor/a del seu fill/a amb data límit dimarts 6 de març.

Aquesta autorització implica l’exoneració de qualsevol responsabilitat del centre derivada de l’actuació de l’alumne/a, tant amb la resta de l’alumnat com en relació amb terceres persones.

Així mateix, els informem que durant el període de vaga no se suspendrà cap classe i la programació i desenvolupament de cada matèria es realitzarà d’acord amb el pla d’un dia normal.


Cerca al Calendari