Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Celebració Diada de Sant Jordi amb l'ESO'

ESO
Activitat d'ESO
Data: Monday, April 23, 2018 At 08:00
Duració: Tot el dia

L'horari lectiu serà l'habitual de 8.00 a 13.30 hores al matí i de 15.00 a 17.00 hores a la tarda.

Alumnes de 1r ESO: prepararan un llibre pels alumnes d'infantil del nostre centre (P3, P4 i P5) i rebran la visita de l'escriptor Carlos Peramo.

Alumnes de 2n ESO: faran una manualitat juntament amb alumnes de 4t de primària, participaran en el concurs d'obres a l'esprint, jugaran a embarbussaments, frases desfetes i anagrames.

Alumnes de 3r ESO: faran una gimcana per Sant Feliu basada en l'obra "Nits de Celobert", juntament amb alumnes de 1r i 2n de primària crearan un conte i assistiran com públic a la representació de l'obra de teatre que han preparat alguns alumnes de 4t d'ESO (Projecte de Recerca).

Alumnes de 4t ESO: participaran en una gimcana sobre l'obra "Joc Brut" pels carrers de Sant Feliu, juntament amb alumnes de 2n i 3r de primària crearan un conte i assistiran com públic a la representació de l'obra de teatre que han preparat alguns alumnes de 4t d'ESO (Projecte de Recerca).

A més a més, a primera hora, es lliuraran els premis a alumnes llurs obres han estat seleccionades per representar el centre


Cerca al Calendari