Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'DOMUND 2018'

General
Per als events propis del centre.
Data: Sunday, October 21, 2018 At 08:00
Duració: Tot el dia

El 21 d'octubre es celebra el Diumenge Mundial de les Missions (DOMUND) amb  el lema "Canvia el món".

 

El Domund és una Jornada universal que es celebra cada any a tot el món, el penúltim diumenge d'octubre, per donar suport als missioners en la seva tasca evangelitzadora, en el països de missió.


Lema

"Canvia el món". En el nostre món podem veure fàcilment canvis superficials, que deixen les coses com estaven, i altres de pitjors, perquè deriven d'accions injustes i que atempten contra la dignitat de l'ésser humà.

Davant d'això, els missioners ens mostren que és possible un canvi "a millor", profund i real. Ells poden ser per a tots, i especialment per als joves, un referent de compromís i esperança; les seves vides constitueixen la prova palpable que un cor en el qual ha entrat Déu, amb tota la seva novetat i creativitat, pot canviar el món.


Les famílies d'Infantil i Primària han rebut una circular informativa sobre la Campanya DOMUND 2018.


  • Durant aquests dies, es donarà a conèixer als alumnes la tasca dels missioners.

  • També es convida als nens i nenes a fer una petita aportació, dels seus propis estalvis, per col·laborar en les necessitats de les missions.

  • Aquesta iniciativa pretén que els nostres alumnes prenguin consciència de l’esforç i a la vegada alegria que implica compartir amb qui ho necessita, els diners que haurien dedicat a comprar llaminadures, una joguina o compartir els seus estalvis.

  • Cada grup classe (des de P4 fins a 6è) construirà una petita guardiola per recollir els donatius que es faran arribar als responsables de la campanya del DOMUND.

  • Com el curs passat, per tal que els infants no manipulin diners, es lliurarà un sobre per introduir els donatius.
Cerca al Calendari