Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Celebració de la Diada de Sant Jordi a l'ESO'

ESO
Activitat d'ESO
Data: Tuesday, April 23, 2019 At 08:00
Duració: Tot el dia

Ens apropem a la diada de Sant Jordi i el claustre de professors de secundària ha cregut oportú, un any més, celebrar unes activitats especials el dimarts 23 d’abril.

L’horari lectiu serà l’habitual de 8.00 a 13.30 hores al matí i de 15.00 a 17.00 hores a la tarda.

  • Alumnes de 1r ESO: prepararan un record pels alumnes d’infantil del nostre centre (P3, P4 i P5) i rebran la visita de l’escriptor Carlos Peramo.

  • Alumnes de 2n ESO: faran una manualitat juntament amb alumnes de 4t de primària, jugaran a embarbussaments, frases desfetes i anagrames.

  • Alumnes de 3r ESO: faran una gimcana per Sant Feliu basada en l’obra “Amb ulls de guácharo”, juntament amb alumnes de 1r i 2n de primària crearan un conte i assistiran com públic a un espectacle d’improvisació teatral.

  • Alumnes de 4t ESO: crearan un Boktrailer sobre l’obra “Joc Brut”, juntament amb alumnes de 2n i 3r de primària crearan un conte i assistiran com públic a un espectacle d’improvisació teatral.

A més a més, a primera hora, es lliuraran els premis: a alumnes llurs obres han estat seleccionades per representar el centre en el Concurs literari Sant Jordi organitzat per l’Ajuntament de la nostra població.

Desitjant que la jornada es desenvolupi amb normalitat, ens acomiadem i els saludem atentament.


Cerca al Calendari