Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Museu d'Arqueologia de Catalunya per als alumnes de Llatí de 4t d'ESO'

ESO
Activitat d'ESO
Data: Tuesday, May 28, 2019 At 08:00
Duració: 5 Hores 30 Minuts

Pel proper dimarts 28 de maig el seminari de llengües ha programat una sortida per a l’alumnat de 4t d’ESO que cursa la matèria de Llatí.

Els alumnes tindran la oportunitat de visitar el Museu d’Arqueologia de Catalunya i participar en el taller “Algunes pedres parlen llatí” i “Arqueologia i passat, vine a excavar al MAC”

Algunes pedres parlen llatí: Aquest taller permet apropar l’alumnat al coneixement del llatí i de l’epigrafia, conèixer els tipus d’inscripcions que hi havia, les tècniques emprades i aprendre quin tipus d’informació sobre la societat romana se’n pot extreure. Per saber més coses sobre aquestes peces, i com els investigadors treballen, quina informació n’extreuen i com ho fan, aquesta activitat ofereix als alumnes una combinació de visita i taller per aproximar-nos-hi i conèixer una mica més la societat romana i el seu funcionament, sense oblidar la pràctica del llatí. Una experiència divertida que permetrà als alumnes fer pràctiques d’epigrafia amb les peces originals de l’època romana.

Arqueologia i passat, vine a excavar al MAC: Aquesta activitat pretén mostrar com és la feina de l’arqueòleg fugint dels tòpics i mostrant la part del Museu que habitualment no s’ensenya als visitants. Es posa en relleu el mètode científic i s’estableix contacte amb especialistes dels laboratoris.

A continuació els presentem les característiques de la sortida:

Sortida: A les 8.00 h.
Tornada: A les 13.30 h.
Lloc: Museu d’Arqueologia de Catalunya
Transport: Desplaçaments d’anada i tornada en tren i metro. (El bitllet anirà a càrrec de l’alumne/a).
Import: Es facturarà en el rebut del proper mes.


Cerca al Calendari