Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Pujada a peu a Montserrat curs 19-20'

ESO i Batxillerat
Activitats d'ESO i Batxillerat
Data: Friday, October 04, 2019 At 19:30
Duració: 2 Dies

Els informen de la realització d’una activitat molt especial: PUJAR A MONTSERRAT A PEU per camins rurals i de muntanya, amb l’objectiu de crear noves relacions socials i aprofundir-ne d’altres, superar reptes, reflexió, viure diferents aspectes religiosos.

Amb aquesta intenció hem dissenyat la proposta següent:

A qui va adreçada: alumnat de 3r i 4t d’ESO i Batxillerat

Sortida: Divendres 4 d’octubre, a les 19:30 hores, ens trobarem a l’auditori de l’escola.
  • Arribada a la Basílica de Montserrat: Dissabte 5 d’octubre entre les 10 h i 11h.
  • Un cop a Montserrat podrem descansar, visitar la Basílica, i després farem un dinar tots plegats (pollastre rostit, patates al caliu, pà amb tomàquet, fruita, aigua i/o refresc).

Tornada: En autocar. Arribarem a l’escola aproximadament a les 14 hores.

Acompanyants: Professors/es que també viuran aquesta experiència; L’AMPA fa l’acompanyament amb cotxe de recolzament i realitza l’obsequi d’una samarreta commemorativa.

IMPORTANT: Les famílies hauran d’estar disponibles durant la nit per venir a recollir el seu fill/a en cas de lesió i/o fatiga. Per tal que algun alumne/a pugui marxar serà imprescindible tenir el vist i plau d’algun responsable de la sortida.

Imprescindible: Calçat i roba adequada, llanterna, impermeable, cantimplora, sopar per divendres i esmorzar per dissabte. (Penseu que són moltes hores de camí i estaria bé portar fruits secs, barretes energètiques, begudes isotòniques ...) i sobretot moltes ganes de passar-ho bé!!!

Preu: 18,5 € (Inclou el dinar i la tornada en autocar). L’import de l’activitat es facturarà en el rebut del proper mes. En cas d’absència justificada cal comunicar-la al professor d’educació física abans de dimecres 2 d’octubre. Recordin que si l’alumne/a no presenta un justificant mèdic se li facturarà l’import total de la sortida.

Places limitades! (Retornar la pestanya als professors d’educació física abans del divendres 27 de setembre).


Cerca al Calendari