Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'DENIP 2020: Dia Escolar de la No violència i la Pau'

General
Per als events propis del centre.
Data: Thursday, January 30, 2020 At 11:00
Duració: 45 Minuts

El proper dijous 30 de gener es celebra el DIA ESCOLAR DE LA NO VIOLÈNCIA I LA PAU. Al llarg de la setmana treballarem aquests valors i el dijous realitzarem una activitat conjunta tota l'escola seguint el lema MIRA LA TEVA LLUM.


El Dia Escolar de la No-violència i la Pau, declarat per primera vegada el 1964, t com a objectiu l'educació en i per la tolerància, la solidaritat, la concòrdia, el respecte als Drets humans, la no-violència i la pau.

L'escola vol contribuir en la formació per la pau, per la cooperació i la solidaritat entre els pobles i volem participar en la construcció d'un món millor, un món més just i més humà, on tots els homes i dones puguin viure d'una manera digna i en pau.

Per aquest motiu, a més de fer present aquest valor de la no-violència i la pau, d’una manera especial al llarg de la setmana, el dijous 30 de gener, tota l'escola participarà en una activitat conjunta i seguint el lema Mira la teva llum, realitzarem en el pati una dinàmica que consistirà en fer una dansa i formar unes lletres entre tots els alumnes de l’escola i professors.

Per fer aquesta activitat agrairíem que tothom portés uns pantalons negres (pot servir el del xandall) i la part de dalt de la vestimenta ha de ser:
   
   
Verda (pot servir el xandall):
 Blanca:
P3
P5
3r Prim
4t Prim
1r ESO
2n ESO
1r Bat B
2n Bat A
2n Bat C

P4
1r Prim
2n Prim
5è Prim
6 èPrim
3r ESO
4t  ESO
1r Bat A
1r Bat C
2n Bat B

Moltes gràcies per la vostra col·laboració en aquest projecte d'escola. Ben segur, que entre tots, farem un món millor.


Cerca al Calendari