Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Vaga alumnat 3r i 4t d'ESO i Batxillerat per al 6 de març'

ESO i Batxillerat
Activitats d'ESO i Batxillerat
Data: Friday, March 06, 2020 At 08:00
Duració: Tot el dia

D’acord amb els articles 91.6 i 99 de les Normes d’Organització i Funcionament del Centre (NOF) que regula les Decisions col·lectives d’inassistència a classe, els notifiquem que a proposta dels alumnes i convocada pel Sindicat dels Estudiants, està prevista i organitzada per ells una JORNADA DE VAGA D’ESTUDIANTS per divendres 6 de març, amb el lema: 6 de març vaga general estudiantil: Fora el pin parental de l'extrema dreta!

Només els grups de 3r ESO A, 3r ESO C, 4t ESO A, 4t ESO B, 4t ESO C, 1r BAT B i 1r BAT C, han comunicat a la Direcció del Centre la decisió col·lectiva d’inassistència a classe aquests dies.

L’autorització a participar en dita vaga va a càrrec dels pares o tutors legals dels alumnes (en el cas que siguin menors d’edat). A la circular enviada pel centre els adjuntem el model oficial d’autorització perquè, en cas de permetre-la i siguin pares d’alumnes de 3r ESO A, 3r ESO C, 4t ESO A, 4t ESO B, 4t ESO C, 1r BAT B i 1r BAT C l’emplenin i el facin arribar al tutor/a del seu fill/a abans de dimecres 4 de març.

Aquesta autorització implica l’exoneració de qualsevol responsabilitat del centre derivada de l’actuació de l’alumne/a, tant amb la resta de l’alumnat com en relació amb terceres persones.


Cerca al Calendari