Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Dia del Pare Carles'

Activitats Especials
Jornades lectives amb activitat especial.
Data: Thursday, December 03, 2020 At 08:00
Duració: Tot el dia

El proper dijous, dia 3 de desembre, recordarem l’aniversari de la mort del Pare Carles Fissiaux, fundador de la Congregació de Sant Pere Ad Vincula. Per a la nostra escola aquesta festivitat, a més de convidar-nos a recordar les nostres arrels, és un moment important per agrair als “padres” tota la tasca educativa que han fet durant moltes dècades a la nostra ciutat.

Enguany, a causa de les mesures preventives de la pandèmia, no ho podrem celebrar com ho hem fet en altres ocasions, però ens adaptarem a les circumstàncies del moment. Tindrem com a eix central el lema que ens acompanya des del curs passat: MIRA LA TEVA LLUM.

A continuació, detallem les activitats que es faran a cada etapa:

• Els nens i les nenes d’Ed. Infantil i Ed. Primària recordaran la història del P. Carles i faran una manualitat d’aquesta diada tan especial. Els alumnes de 5è i 6è de primària visionaran una pel·lícula que anirà acompanyada d’un videofòrum. Durant la jornada es faran altres activitats artístiques.

• L’alumnat d’ESO seguirà l’horari lectiu habitual fins l’hora de l’esbarjo. Després del pati juntament amb el/la tutor/a realitzaran la tutoria del P. Carles. A la tarda reprendran l’horari lectiu habitual.

• L’alumnat de Batxillerat continuarà amb el seu model de formació híbrida (presencial i telemàtica). La tutoria del P. Carles la realitzaran el divendres 4 de desembre (activitat presencial).

• Per aquest dia, estem preparant un vídeo amb la participació de tots els grups-classe de l’escola i en el que ens formulem la següent pregunta: Nosaltres, on podem aportar la nostra llum.

La tradicional xocolatada que fèiem a l’hora de l’esbarjo no es podrà realitzar en compliment del protocol de seguretat. L’alumnat rebrà un batut de xocolata i melindros envasats. Desitgem recuperar la xocolatada el curs vinent.


Cerca al Calendari