Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Últim dia del primer trimestre ESO i Batxillerat'

ESO i Batxillerat
Activitats d'ESO i Batxillerat
Data: Monday, December 21, 2020 At 08:00
Duració: Tot el dia

Estem finalitzant el primer trimestre del curs més intens i excepcional que hem viscut mai. La pandèmia ens ha exigit i ens exigirà mesures d’higiene i de seguretat per mantenir el virus controlat, però estem satisfets de la resposta i de la implicació del nostre alumnat, acceptant i col·laborant amb les mesures de control i de seguretat que hem establert al col·legi.

El proper dilluns 21 de desembre finalitzen les classes del primer trimestre. A continuació us detallem quin serà l’horari i l’organització d’aquest últim dia:

• L’alumnat d’ESO seguirà l’activitat lectiva habitual fins a l’hora de l’esbarjo. Finalitzaran el matí en companyia del seu tutor/a fins a les 13.20 hores (2n i 4t ESO) o 13.30 hores (1r i 3r ESO). A la tarda no hi haurà classe. Els usuaris del servei de migdia sortiran del col·legi un cop acabin de dinar.

• L’alumnat de 1r i 2n de Batxillerat tindrà classe presencial. Seguiran l’horari lectiu habitual fins a les 12.30 hores. Finalitzaran el matí en companyia del seu tutor/a fins a les 14.20 hores (2n BAT) o 14.30 hores (1r BAT). A la tarda no hi haurà classe.

Reprendrem l’activitat lectiva (ESO i BAT) el divendres 8 de gener.

El pla de desescalada determinarà la continuació o no del model de formació híbrida per a l’alumnat de Batxillerat. Us informarem oportunament.

Aprofitem l’ocasió per desitjar-vos unes bones festes de Nadal.


Cerca al Calendari