Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Reunió pares-mares de 1r curs d'ESO'

ESO
Activitat d'ESO
Data: Thursday, September 03, 2009 At 19:30
Duració: 1 Hora

Dijous 3 de setembre a les 19.30 hores a l’auditori del col·legi

Els alumnes de 6è de Primària, han tancat aquesta etapa del seu procés formatiu i han d’iniciar l’Ensenyament Secundari Obligatori (ESO); és a dir, l’etapa de 12-16 anys. Aquesta nova etapa té una durada de quatre cursos (1r, 2n, 3r i 4t). El primer curs l’iniciarem a partir del dilluns 14 de setembre d’enguany a les 10 hores del matí amb la recepció de benvinguda als alumnes a  l’AUDITORI DE L’EDIFICI NOU.

Aprofitant l’experiència adquirida amb les promocions anteriors, hem considerat oportú fer aquesta circular i convocar-los a la reunió que tenim preparada per al mes de setembre.
Creiem necessària i els agrairíem la seva presència en aquesta reunió, ja que l’etapa que inicien els seus fills és l’última de l’ensenyament obligatori i té unes característiques bastant diferents de les de l’educació primària que, poc a poc, convé conèixer. Aquesta convocatòria només és per als pares i mares i no inclou els alumnes. A ells els rebrem adientment a la reunió de benvinguda  d’inici de curs.

Agraïm la confiança que fan al nostre centre la presència dels seus fills i els desitgem un bon inici de curs i d'etapa.

 


Cerca al Calendari