Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Dia de la Ciència a l'ESO'

ESO
Activitat d'ESO
Data: Wednesday, November 18, 2009 At 08:00
Duració: 7 Hores

Una any més, hem programat la celebració del Dia de la Ciència. En aquesta ocasió, l'alumnat d'ESO farà tot un seguit d'activitats per a participar en aquesta jornada especial. A la circular corresponent, trobaran tots els detalls de l'horari i de les activitats preparades.

ESO

Dia 18 de novembre: Dia de la Ciència per a l'alumnat d'ESO


L’horari serà l’habitual per als alumnes de I’ESO, és a dir, començaran a les 8 hores del matí i acabaran les activitats a dos quarts de dues de la tarda (13.30 h).

Els alumnes de 1r de l’ESO realitzaran tallers de ciència I tecnologia, elaboraran un mural sobre personatges científics i  construiran un periscopi. 

Els alumnes de 2n de l’ESO també realitzaran tallers de ciència I tecnologia, escenificaran uns contes científics i construiran un motor elèctric. 

EIs alumnes de 3r de I’ESO visitaran el campus de la Universitat Politècnica de Catalunya (Castelldefels), on coneixeran les instal·lacions I realitzaran els tallers Aromes, Simulador I Coets. L’horari excepcional dels alumnes de 3r d’ESO serà de 8.00 a 13.00 hores.

Els alumnes de 4t de l’ESO es distribuiran en dos grups. El grup que cursa la matèria de física I química visitarà la planta potabilitzadora de Sant Joan Despí i la resta d’alumnes de 4t d’ESO visitaran la planta potabilitzadora Ter-Llobregat situada a Cardedeu.
 

L’horari excepcional dels alumnes de 4t d’ESO serà de 8.30 a 13.30 hores (alumnes que visiten la planta Ter-Llobregat) i de 9.00 a 13.30 hores (alumnes que visiten la planta de Sant Joan Despí).
Cerca al Calendari