Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Dia de la Ciència a Batxillerat'

Batxillerat
Activitat del Batxillerat
Data: Thursday, November 26, 2009 At 08:00
Duració: 7 Hores

Ens apropem a la diada de Sant Albert - Patró de la Ciència - i un any més volem celebrar aquesta diada amb els nostres alumnes, dijous 26 de novembre, després d'haver finalitzat les proves sumatives del primer trimestre. A la carta circular trobaran tots els detalls d'aquesta celebració.

Batxillerat
          

Dia
26 de novembre: Dia de la Ciència per a l'alumnat de Batxillerat.


Els alumnes de 1r de Batxillerat
visitaran el Museu de la Ciència de Terrassa, on a través de tallers interactius coneixeran aspectes basics de la física, la química, diferents tipus d’energia així com el Patrimoni Industrial de la ciutat de Terrassa. Horari:  8.30 h. a 14.30 h.

Taller de Química: Els alumnes aprendran conceptes per a la comprensió dels avenços científics i les aplicacions actuals de la química. Treballaran compostos i substàncies, reaccions químiques, proteïnes, coagulació, saponificació, àcids i bases. Aquest taller es realitza en el laboratori de física I química i comptarà amb demostracions amenes i pràctiques.

 

Taller de Física la Mentora Alsina: Taller que es realitza a l’exposició permanent El Laboratori Experimental de Física Mentora Alsina. Els alumnes coneixeran corn era un laboratori de física experimental de començament del segle XX i realitzaran els experiments que van servir per entendre el perquè dels fenòmens físics que ens envolten, a partir d’experiències de pressió, llum i electricitat.

Taller de La terrassa del Sol: Taller al nou espai interactiu del Museu a l’aire lliure. Els nois i les noies coneixeran les diverses aplicacions de l’energia solar des de les més antigues a les més modernes.


I
tinerari pel Patrimoni Industrial de Terrassa: itinerari guiat pel patrimoni industral de la ciutat que inclou primerament una visita guiada a l’exposició permanent La Fàbrica Tèxtil i seguidament es realitza un recorregut a peu pels diferents edificis i carrers de la ciutat relacionats amb el procés d’industrialització de Terrassa. Amb aquest itinerari els alumnes coneixeran una de les ciutats industrials més emblemàtiques de Catalunya.
 

Els alumnes de 2n de Batxillerat
visitaran la Fundació Alicia (Món Sant Benet) situada a Sant Fruitós del Bages.


Els alumnes gaudiran de la Visita al Monestir així corn d’un taller de ciència-alimentació i un altre de caire pictòric.


El Món Sant Benet ofereix als nostres alumnes una experiència diferent i innovadora, que combina una intensa vivència sobre la història - on el punt de partida és el Monestir - amb una de les propostes més avançades en l’àmbit de l’alimentació: la Fundació Alicia de recerca en alimentació i ciència.Cerca al Calendari