Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'PESSEBRE VIVENT'

General
Per als events propis del centre.
Data: Monday, December 21, 2009 At 15:15
Duració: 1 Hora

Com ja saben els més veterans de l’escola, els alumnes ofereixen a les famílies la representació del Pessebre vivent - on entre el relat del naixement de Jesús, les nadales i les cançons - els familiars, els alumnes i els mestres gaudeixen d’uns moments molt emotius.
 
Als nens que representin algun personatge en el Pessebre, el propi col·legi els donarà la roba amb anterioritat, i se’ls vestirà a l’escola. Els pastors, vindran vestits de casa amb les seves pròpies robes.
 
La resta d’alumnes de Infantil i Primària que ho desitgin podran venir vestits de pastorets, sense que això suposi cap despesa  per a la família. Poden fer servir bufandes com si fossin faixes, gorres, faldilles de colors, pantalons de pana amb mitjons per fora, mocadors al cap… i una mica d’imaginació. Els nens/nenes que es queden a dinar al col·legi, al matí vindran de casa amb la roba bàsica posada (pantalons, faldilla, sabates) i portaran els complements (faixa, bufanda, gorra, etc.) en una bossa. Si teniu qualsevol dubte podeu consultar als tutors/es.
 
Finalitzada la representació del Pessebre, els nens i nenes aniran a les seves respectives classes, acompanyats dels seus tutors/res.  La sortida serà a l’hora de sempre, pel lloc de sempre.
 
Hora: La representació començarà a les 15:15
Lloc: Pati gran de l’escola. S’accedirà per l’entrada de Plaça Catalunya.
 

Si  s’anul·lés per pluja

* Es realitzarà un acte simbòlic al teatre, tan sols pels alumnes, les famílies no hi podran entrar.


Cerca al Calendari