Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Tallers de Mecatrònica i de Bioinformàtica a la UVIC'

Batxillerat
Activitat del Batxillerat
Data: Monday, February 01, 2010 At 08:00
Duració: 6 Hores 30 Minuts

Pel proper dilluns 1 de febrer hem programat una sortida, fora del centre, per a l’alumnat de 2n de Batxillerat de la modalitat Científico-Tecnològica. Es tracta d’una activitat d’ensenyament-aprenentatge relacionada amb la programació de les matèries de Tecnologia Industrial i de Biologia. Els alumnes visitaran la Universitat de Vic on rebran una xerrada d’orientació universitària i participaran en un taller de Mecatrònica (alumnes que cursen la matèria de Tecnologia Industrial) i un de Bioinformàtica (alumnat de Biologia).

 

El taller de Mecatrònica dóna una visió global d'elements bàsics d’aquesta disciplina. El taller és pràctic i demostratiu. Es veuran alguns dels detectors més utilitzats a la indústria, controladors de velocitat de motors, automatització d'un petit procés mitjançant un autòmat programable, robòtica i la demostració d'un sistema complet format per una maqueta d'un procés industrial controlat per internet.


El taller de Bioinformàtica vol despertar l'interès de l'estudiant sobre diferents aspectes de la biologia mitjançant eines informàtiques d'una manera atractiva i interactiva. La sessió també vol donar a conèixer la bioinformàtica, una altra manera d'apropar-se a la ciència, paral·lela a la del laboratori convencional que tots coneixem. L'activitat se centra en la visualització informàtica de les molècules en què es basa la vida a la terra i en la navegació per la xarxa a través de bases de dades relacionades amb el genoma humà.

 

A continuació els presentem les característiques de la sortida:

 

Horari lectiu: L'habitual des de les 8 hores fins a les 14.30 hores.

Sortida: A les 8.00 h

Tornada: Cap a les 14.30 h.

Lloc:  Universitat de Vic.

Transport: Desplaçaments d’anada i tornada en  autocar.

Import:  Es facturarà en el rebut del proper mes.
Cerca al Calendari