Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Teatre per a l'alumnat de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat de la matèria de llatí al teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat'

ESO
Activitat d'ESO
Data: Tuesday, March 23, 2010 At 11:00
Duració: 3 Hores

Per dimarts 23 de març el seminari de llatí ha programat una sortida, fora del centre, per a l’alumnat de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat que cursen la matèria de llatí.

Aquests dies tindrà lloc el XV Festival Juvenil de Teatre Grecollatí. Aprofitant aquesta oportunitat els alumnes assistiran a la representació teatral de l’obra “La Odisea” de la companyia de Teatre “Clásicos Luna” de l’IES Pedro Luna de Zaragoza. Aquest grup teatral és un projecte d’innovació educativa realitzat en col·laboració amb el Departament d’Educació, Cultura i Esport del Govern d’Aragó.

L'Odissea és el segon dels grans poemes èpics grecs atribuïts a Homer. Relata les aventures de l'heroi grec Odisseu (també anomenat Ulisses) des que va partir de la conquerida Troia fins que torna a casa seva a Ítaca. En un principi era un poema oral, després es va fixar per escrit i es va traduir a centenars de llengües.

 

A la circular corresponent els presentem les característiques de la sortida


Cerca al Calendari