Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Diada de Sant Jordi a ESO i a Batxillerat'

ESO i Batxillerat
Activitats d'ESO i Batxillerat
Data: Friday, April 23, 2010 At 08:00
Duració: 6 Hores

Ens apropem a la diada de Sant Jordi i el claustre de professors de secundària ha cregut oportú, un any més, celebrar unes activitats especials el divendres 23 d’abril.

L’horari lectiu serà l’habitual:

· Alumnat de l’ESO -  de 8 del matí a dos quarts de dues (13.30 hores).

· Els alumnes de batxillerat faran l’horari lectiu habitual, de 8 hores del matí a dos quarts de tres de la tarda (14.30).
 

Els més matiners a començar les activitats seran els alumnes de 1r d’ESO. Explicaran contes als alumnes d’infantil del nostre centre (P3, P4 i P5).


Característiques de les activitats: 

.- Els alumnes de 1r d’ESO faran una representació teatral d’obres que han llegit a classe a les matèries de català i castellà, faran un taller de “Cançó catalana” i participaran en la final del concurs “Picalletres”.


.- Els alumnes de 2n d’ESO  faran una petita representació a l’aula de faules que han treballat a la matèria de català,  també faran un taller de “Cançó catalana” i participaran en la final del concurs “Picalletres”.


.- Els alumnes de 3r i 4t d’ESO faran esport, participaran en un concurs de frases fretes, treballaran cançons en anglès i assistiran a la representació teatral realitzada per un grup d’alumnes de 4t d’ESO.


.- Els alumnes de 1r de Batxillerat faran esport, visitaran el recinte històric de la Universitat de Barcelona i participaran en un concurs de “xifres i lletres” i “passaparaula”.


.- Els alumnes de 2n de Batxillerat marxaran a Barcelona, on tindran l’oportunitat de conèixer in situ els carrers i barris on es desenvolupa l’obra  “Nada”, de Carmen Laforet.
 

Un grup reduït d’alumnes de cada classe de secundària dedicaran aquesta jornada a pintar de nou el mur del pati que dóna al carrer Dr. Fleming.
 

A més a més, durant el matí, es lliuraran els premis als guanyadors de les diferents activitats realitzades al llarg de la jornada, així com a les obres seleccionades per representar el centre en el Concurs Literari Sant Jordi organitzat per l’Ajuntament de la nostra població.


Cerca al Calendari