Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Visita a l'exposició "El bosc, molt més que fusta" per a l'alumnat de 4t d'ESO de la matèria de biologia i per a l'alumnat de batxillerat de la matèria Ciències de la Terra i del Medi ambient'

ESO i Batxillerat
Activitats d'ESO i Batxillerat
Data: Wednesday, April 28, 2010 At 10:45
Duració: 1 Hora 45 Minuts

Per a dimecres 28 d’abril el seminari de ciències naturals ha programat una sortida, fora del centre, per a l’alumnat de 4t d’ESO i Batxillerat que cursen les matèries de Biologia (4t ESO) i Ciències de la Terra i del Medi ambient (BAT).

 

Els alumnes visitaran l’exposició “El bosc, molt més que fusta”. Aquesta exposició del programa de Medi Ambient i Ciència de l’Obra Social Fundació “la Caixa” presenta els boscos com els ecosistemes terrestres amb major biodiversitat del món.

L’objectiu principal d’aquesta mostra  és insistir especialment en la gran importància dels boscos a tots els nivells, i en la necessitat de gestionar-los de manera sostenible. En l’exposició es volen mostrar les seves funcions ecològiques així com els diferents recursos econòmics que proporcionen, demostrant que la conservació dels boscos implica un repte d’una importància fonamental i que per aconseguir-ho, és bàsic tenir un bon coneixement d’aquest ecosistema i dels seus components.

 

A continuació els presentem les característiques de la sortida:

 

Horari lectiu: De 8.00 a 13.30 h. (ESO) / 14.30 h. (BAT)

Sortida: A les 10.45 h.

Tornada: A les 12.30 h.

Lloc:  Sala Ibèria (Sant Feliu de Llobregat).

Import: Activitat gratuïta.

 

La participació dels alumnes en aquesta activitat és del tot imprescindible i els agrairíem la seva col·laboració i implicació. En cas d’absència justificada cal comunicar-la a la professora de la matèria (Noelia Martín) abans del dilluns 26 d’abril.Cerca al Calendari