Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Dia de la Ciència per a l'ESO'

ESO
Activitat d'ESO
Data: Wednesday, November 17, 2010 At 08:00
Duració: 6 Hores

Ens apropem a la Diada de Sant Albert - Patró de la Ciència - i tornarem un any més a celebrar aquesta diada amb els nostres alumnes de secundària el proper dimecres 17 de novembre.

L’horari serà l’habitual per als alumnes de l’ESO, és a dir, començaran a les 8 hores del matí i acabaran les activitats a dos quarts de dues de la tarda (13.30 h).

Els alumnes de 1r de l’ESO romandran al Centre, on realitzaran tallers de ciència i tecnologia, elaboraran un mural sobre personatges científics i construiran un periscopi.

Els alumnes de 2n de l’ESO també romandran al Centre i realitzaran tallers de ciència i tecnologia, escriuran contes científics i construiran un motor elèctric.


Els alumnes de 3r de l’ESO visitaran el Centre de Recuperació d’amfibis i rèptils de Catalunya situat a Masquefa. En el taller de natura del CRARC els alumnes coneixeran de prop tortugues, dragons i tritons entre altres amfibis i rèptils.

Els alumnes de 4t de l’ESO es distribuiran en dues activitats diferents:

Un grup visitarà el Parc Zoològic de Barcelona, on realitzaran un taller d’evolució o de biodiversitat.

Un segon grup visitarà el Parc d’Atraccions del Tibidabo, on aprofitaran per participar en el projecte anomenat Ciència i Tecnologia a l’entorn de les atraccions d’aquest parc.Cerca al Calendari