Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'PESSEBRE VIVENT PER A LES FAMÍLIES. US HI ESPEREM!'

Infantil i Primària
Activitats d'Infantil i de Primària
Data: Tuesday, December 21, 2010 At 15:00
Duració: 2 Hores

Els nens i nenes d'Infantil i Primària representaran, com ja és tradició a la nostra escola, un Pessebre Vivent per a tots vosaltres (pares, avis, tiets...). A més cantaran nadales i recitaran poemes en català, castellà i anglès. No hi podèu faltar.

 

Com ja saben els més veterans de l’escola, els alumnes ofereixen a les famílies la representació del Pessebre vivent, on entre el relat del naixement de Jesús, els poemes i les cançons, familiars, alumnes i mestres gaudeixen d’uns moments molt emotius.

 

Als nens que representin algun personatge en el Pessebre, el propi col·legi els donarà la roba  amb anterioritat, i se’ls vestirà a l’escola. Els pastors, vindran vestits de casa amb les seves pròpies robes.

 

La resta d’alumnes d’Infantil i Cicle Inicial que ho desitgin podran venir vestits de pastorets, sense que això suposi cap despesa  per a la família. Poden fer servir bufandes com si fossin faixes, gorres, faldilles de colors, pantalons de pana amb mitjons per fora, mocadors al cap… i una mica d’imaginació. Els nens/nenes que es queden a dinar al col·legi, al matí vindran de casa amb la roba bàsica posada (pantalons, faldilla , sabates) i portaran els complements (faixa, bufanda, gorra, etc.) en una bossa. Si teniu qualsevol dubte podeu consultar a la Professora–Tutora).

 

Finalitzada la representació del Pessebre, els nens i nenes aniran a les seves respectives classes, acompanyats de les seves tutores. La sortida serà a l’hora de sempre, pel lloc de sempre.

 

 

Hora: La representació començarà a les 15:15

 

Lloc: Pati gran de l’escola. S’accedirà per l’entrada de Plaça Catalunya.

Si  s’anul·lés per pluja:  Es realitzarà un acte simbòlic al teatre, tan sols pels alumnes; les famílies no hi podran entrar.
Cerca al Calendari