Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Connectant mons: Sortida per a l'alumnat de 1r d'ESO al COSMOCAIXA'

ESO
Activitat d'ESO
Data: Monday, April 04, 2011 At 08:00
Duració: 6 Hores 30 Minuts

 

Pel proper dilluns 4 d’abril el seminari de tecnologia juntament amb els tutors de 1r d’ESO ha programat una sortida, fora del centre, per a l’alumnat de 1r d’ESO.

Per tercer any consecutiu, els alumnes de 1r d’ESO han participat en l’edició del projecte telemàtic Connectant mons; enguany amb el títol Un món canviant, un puzle en construcció.

Amb aquesta activitat els vostres fills/es han reflexionat sobre la construcció de ciutadania en una societat intercultural, fomentant accions i conductes individuals i col·lectives transfor-madores per contribuir a la construcció d’una societat equitativa, diversa i justa.

 

Al llarg de sis setmanes, els i les alumnes han alternat la feina a l’aula i la posada en comú a la xarxa amb els altres centres del seu mateix equip de treball. L’objectiu d’aquest treball cooperatiu ha estat  que els i les alumnes observin la diversitat social, cultural i de gènere i la reconeguin com una riquesa. I, evidentment, que siguin capaços de debatre i d’arribar a punts de trobada, tant amb els seus companys i companyes a Internet, com amb els de la seva mateixa classe.

Finalment, acabarem aquesta activitat amb una trobada presencial a Cosmocaixa el proper dilluns 4 d’abril.


A continuació els presentem les característiques de la sortida:

Sortida: A les 8.00 h.

Tornada: A les 16.30 h. (aproximadament)

Lloc:  Cosmocaixa (Barcelona)

Transport: Desplaçaments d’anada i tornada en autocar.

Cal portar: Esmorzar i dinar. Llibreta, estoig ...

Professorat acompanyant: 3 tutors de 1r d’ESO i 2 professors acompanyants.


La participació dels alumnes en aquesta activitat és del tot imprescindible i els agrairíem la seva col·laboració i implicació. En cas d’absència justificada cal comunicar-la al tutor/a abans del dimecres 30 de marçCerca al Calendari