Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Acte de cloenda per a 4t d'ESO'

ESO
Activitat d'ESO
Data: Sunday, May 22, 2011 At 19:00
Duració: 4 Hores 30 Minuts

En aquestes darreres setmanes de curs, els alumnes de 4t afronten la recta final de l’etapa educativa que els ha de conduir als ensenyaments postobligatoris.

 

El proper curs 2011 - 2012, molts d’aquests alumnes continuaran al nostre centre iniciant uns nous estudis - el Batxillerat -, però d’altres han triat camins diferents que els portaran a nous centres educatius.

 

En aquest context, volem acomiadar aquesta etapa – l’ESO – amb una cloenda lúdica i festiva en la que pretenem integrar diferents estaments de la comunitat educativa: Alumnes, pares i mares, professors i tutors i Equip Directiu  ens reunirem el dimecres 22 de juny amb l’objectiu de compartir una bona estona i un aperitiu.

 

L’horari de l’acte de comiat serà el següent:

 

Horari

Activitat

Lloc

Adreçat a:

19.00 – 20.00

Representació teatral de l’obra “Romeo y Julieta” interpretada per alumnes de 4t d’ESO

Teatre

Alumnes, pares i mares, professors, tutors i Equip Directiu

20.15 – 21.15

Parlaments

Auditori

21.30 – 22.30

Aperitiu

Pati

 

El cost d’aquesta activitat serà compartit entre la Direcció del Centre, l’AMPA  i les famílies de 4t d’ESO que hi assisteixin (es cobrarà en el rebut del proper mes de juny). Per ultimar els preparatius necessitem saber si estan interessats en assistir-hi, és per això que els demanem que retornin signada la pestanya inferior que trobaran a la circular al tutor/a del seu fill/a abans del divendres 20 de maig de 2011.


Cerca al Calendari