Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Dia de la Ciència per a Batxillerat'

Batxillerat
Activitat del Batxillerat
Data: Tuesday, November 15, 2011 At 08:00
Duració: 6 Hores 30 Minuts

Ens apropem a la Diada de Sant Albert - Patró de la Ciència -  i tornarem un any més a celebrar aquesta diada amb els nostres alumnes de Batxillerat el proper dimarts 15 de novembre.

L’horari serà l’habitual per als alumnes de BAT, és a dir, començaran a les 8 hores del matí i acabaran les activitats a dos quarts de tres de la tarda (14.30 h).  A la tarda els alumnes de 1r de Batxillerat que cursen la matèria de francès faran classe.

 

Els alumnes de 1r de Batxillerat visitaran el Museu de la Ciència de Terrassa on a través de tallers interactius coneixeran aspectes bàsics de la física, la química i diferents tipus d’energia.  Horari: 8.15 h. a 14.30 h.

Taller de partícules

Visita guiada “Tot és química”

Visita guiada  “Energia fòssil"

Taller de Física Mentor Alsina

Visita guiada fàbrica tèxtil-vapor

 

Els alumnes de 2n de Batxillerat, visitaran la Universitat de Vic on a més d’assistir a una xerrada d’orientació universitària realitzaran diferents tallers distribuïts en els tres grups de modalitat:

 

Modalitat Tecnologia - Horari: 7.45 h. a 14.30 h.

Visita de la Universitat de Vic on participaran en un taller de Mecatrònica.

El taller de Mecatrònica dóna una visió global d'elements bàsics d’aquesta disciplina. El taller és pràctic i demostratiu. Es veuran alguns dels detectors més utilitzats a la indústria, controladors de velocitat de motors, automatització d'un petit procés mitjançant un autòmat programable, robòtica i la demostració d'un sistema complet format per una maqueta d'un procés industrial controlat per internet.

 

Modalitat Científica - Horari: 7.45 h. a 14.30 h.

Visita de la Universitat de Vic on participaran en un taller de  Bioinformàtica.

El taller de Bioinformàtica vol despertar l'interès de l'estudiant sobre diferents aspectes de la biologia mitjançant eines informàtiques d'una manera atractiva i interactiva. La sessió també vol donar a conèixer la bioinformàtica, una altra manera d'apropar-se a la ciència, paral·lela a la del laboratori convencional que tots coneixem. L'activitat se centra en la visualització informàtica de les molècules en què es basa la vida a la terra i en la navegació per la xarxa a través de bases de dades relacionades amb el genoma humà.

 

Modalitat Ciències Socials i Humanitats – Horari: 7.45 h. a 14.30 h.

Visita de la Universitat de Vic on participaran en un taller d’educació social o  subtitulació i doblatge.

El taller de subtitulació i doblatge és una primera introducció a la traducció audiovisual. Es treballarà la subtitulació i la traducció per al doblatge de sèries televisives, anuncis, pel·lícules, dibuixos animats i documentals. És totalment pràctic i es farà servir programari professional propi d’aquestes modalitats.

El taller d’educació social: acollim, integrem, discriminem? A partir d’activitats i jocs cooperatius es tracten situacions i continguts dels estudis d’Educació Social: interaccions professionals, drets personals i col·lectius, conflictes socials, participació social ...Cerca al Calendari