Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Celebració del dia del Pare Carles'

General
Per als events propis del centre.
Data: Friday, December 02, 2011 At 10:00
Duració: 3 Hores

El proper dissabte, dia 3 de desembre, és l’aniversari de la mort del P. Carles Fissiaux, fundador, com vostès ja saben, de la Congregació Sant Pere Ad Víncula.

Tot seguit detallem les activitats més rellevants que realitzarem, divendres 2 de desembre, per commemorar aquesta data tan especial per a nosaltres.

Al llarg de la setmana, a les classes de religió, recordarem al P. Carles, la tasca que va dur a terme amb els joves i el que representa per a nosaltres.

Divendres al matí, amb tots els alumnes del col·legi, realitzarem una celebració de la paraula, al pati de l’escola, tot fent present la figura del Pare Carles, agraint la feina que va fer amb els joves i demanant que el seu tarannà continuï entre nosaltres. Els alumnes més grans  s’encarregaran d’acompanyar i acollir els més petits.

A l’hora d’esmorzar, els alumnes seran convidats per la Congregació, a xocolata amb coca. Valorin si és necessari o no que aquest dia portin entrepà.

Els nens i nenes d’Infantil i Primària, per la tarda, faran un festival amb actuacions  que hauran preparat ells mateixos.Cerca al Calendari