Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Proves de competències per a 4t d'ESO'

ESO
Activitat d'ESO
Data: Wednesday, February 15, 2012 At 09:00
Duració: 2 Hores

Per primera vegada el Departament d'Ensenyament du a terme una prova de competències a l’alumnat de 4t d’ESO.

 

És una prova que avalua les competències i coneixements bàsics que ha d'haver adquirit l'alumnat al final de l'educació secundària obligatòria en competència comunicativa lingüística (llengua catalana, llengua castellana i llengua estrangera – anglès)  i en competència matemàtica.

És una avaluació externa de caràcter formatiu i orientador, que vol ser una eina al servei dels centres, del professorat i de l’alumnat per impulsar la millora global del sistema educatiu català.

La prova s’aplicarà els dies 15 i 16 de febrer de 2012. L’horari lectiu serà l’habitual: dimecres de 8.00 a 13.30 i dijous de 8.00 a 13.30 i de 15.00 a 17.00 hores.

 

 

Dimecres 15 de febrer

 

Dijous 16 de febrer

9 – 10

Prova de CATALÀ

Prova de CASTELLÀ

10 – 11

Prova de MATEMÀTIQUES

Prova d’ANGLÈS

 

La correcció de les proves la farà professorat extern al centre i especialista en la matèria. Es preservarà l’anonimat de l’alumnat.

Els centres i les famílies de l’alumnat rebran un informe personalitzat amb els resultats de les proves. El Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu farà públics els resultats globals de les proves, així com un informe específic de valoració.

La prova permetrà orientar l’alumnat i les famílies en l’elecció de les opcions a prendre un cop finalitzada l’educació obligatòria. Els resultats no seran, però, vinculants per avaluar les matèries de quart d’ESO ni per obtenir el graduat en Educació Secundària Obligatòria, decisions que corresponen al centre.Cerca al Calendari