Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Celebració de la diada de Sant Jordi a Secundària'

ESO
Activitat d'ESO
Data: Monday, April 23, 2012 At 11:30
Duració: 5 Hores 30 Minuts

Ens apropem a la diada de Sant Jordi i el claustre de professors de secundària ha cregut oportú, un any més, celebrar unes activitats especials el dilluns 23 d’abril.

L’horari lectiu serà el següent:

De 8.00h a 11.00h del matí  horari habitual i de 11.30h a 13.30h i de 15.00h a 17.00h tindrem una jornada especial.

 

Característiques de les activitats:

  • Els alumnes de 1r d’ESO explicaran contes als alumnes d’infantil del nostre centre (P3, P4 i P5). Més tard faran una representació teatral d’obres que han llegit a classe a les matèries de català i castellà i participaran en la final del concurs “Picalletres”.

  • Els alumnes de 2n d’ESO  faran una petita representació a l’aula de faules que han treballat a la matèria de català,  també faran un taller de “Cançó catalana” i participaran en la final del concurs “Picalletres”.

  • Els alumnes de 3r i 4t d’ESO confeccionaran un punt de llibre i assistiran a la representació teatral realitzada per un grup d’alumnes de 4t d’ESO.

 

A més a més, durant el matí, es lliuraran els premis: als guanyadors de les diferents activitats realitzades al llarg de la jornada i a les obres seleccionades per representar el centre en el Concurs literari Sant Jordi organitzat per l’Ajuntament de la nostra població.Cerca al Calendari