Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Treball de síntesi per a 1r d'ESO'

ESO
Activitat d'ESO
Data: Monday, June 18, 2012 At 08:00
Duració: 4 Dies

Tots els alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO han de fer un treball de síntesi, el qual consisteix en un conjunt d’activitats d’aprenentatge concebudes per comprovar si s’han aconseguit les capacitats formulades en els objectius generals establerts en les diferents matèries del currículum.

 

Cada treball de síntesi es desenvolupa sota un centre d’interès. Aquest any, el centre d’interès escollit a primer d’ESO ha estat: CONEIXEM COLLSEROLA i, al voltant d’aquest tema, s’han organitzat les activitats interdisciplinàries de les diferents matèries. Els alumnes rebran un dossier com a guia per desenvolupar les diferents activitats.

 

La naturalesa del treball de síntesi i l’organització de les activitats previstes aconsellen fer un canvi d’horari per tal d’assolir millor els objectius programats. Aquest canvi afectarà l’horari de matí i de tarda de l’alumnat des del 18 al 21 de juny.

 

Durant la setmana de treball de síntesi l’horari serà intensiu de matí, de 8.00 a 13.30 h. Tota la informació la trobaran a la circular corresponent.Cerca al Calendari