Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Reunió informativa per als pares i mares dels alumnes que faran 1r d'ESO el curs 2012-2013'

ESO
Activitat d'ESO
Data: Tuesday, September 04, 2012 At 19:00
Duració: 1 Hora

Els alumnes de 6è de Primària, han tancat aquesta etapa del seu procés formatiu i han d’iniciar l’Ensenyament Secundari Obligatori (ESO), és a dir, l’etapa de 12-16 anys. Aquesta nova etapa té una durada de quatre cursos (1r, 2n, 3r i 4t). El primer curs l’iniciarem a partir del dijous 13 de setembre d’enguany a les 10 hores del matí amb la recepció de benvinguda als alumnes a l’AUDITORI DE L’EDIFICI NOU.

El canvi de Primària a Secundària és complex i requereix d’una àmplia informació de les línies mestres que configuren l’etapa i de les solucions adoptades en el nostre centre, en el marc de l’autonomia que la normativa vigent atorga als centres educatius. Convé, doncs, explicar abastament les finalitats i l’organització de l’ESO i els criteris que han alimentat el nostre projecte per a aquesta etapa. Volem recordar que el nostre centre imparteix totes les etapes educatives de nivell no universitari, llevat dels cicles formatius (la nova formació professional) i, tots ells, en règim de concert econòmic.

Dimarts 4 de setembre a les 19.00 hores a l’auditori del col·legi

Aprofitant l’experiència adquirida amb les promocions anteriors, hem considerat oportú fer aquesta circular i convocar-los a la reunió que tenim preparada per al mes de setembre:

Creiem necessària i els agrairíem la seva presència en aquesta reunió, ja que l’etapa que inicien els seus fills és l’última de l’ensenyament obligatori i té unes característiques bastant diferents de les de l’educació primària que, poc a poc, convé conèixer. Aquesta convocatòria només és per als pares i mares i no inclou els alumnes. A ells els rebrem adientment a la reunió de benvinguda d’inici de curs.Cerca al Calendari