Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Pessebre Vivent d'Infantil i Primària'

Infantil i Primària
Activitats d'Infantil i de Primària
Data: Thursday, December 20, 2012 At 15:15
Duració: 1 Hora 30 Minuts

Com ja saben els més veterans de l’escola, els alumnes ofereixen a les famílies la representació del Pessebre vivent, on entre el relat del naixement de Jesús, els poemes i les cançons, familiars, alumnes i mestres gaudim d’uns moments molt emotius.

 

  • Als nens que representin algun personatge en el Pessebre, el propi col·legi els donarà la roba amb anterioritat, i se’ls vestirà a l’escola. Els pastors, vindran vestits de casa amb les seves pròpies robes.

 

  • La resta d’alumnes d’Infantil i Cicle Inicial que ho desitgin podran venir vestits de pastorets, sense que això suposi cap despesa per a la família. Poden fer servir bufandes com si fossin faixes, gorres, faldilles de colors, pantalons de pana amb mitjons per fora, mocadors al cap… i una mica d’imaginació.

  • Els nens/es que es queden a dinar al col·legi, al matí vindran de casa amb la roba bàsica posada (pantalons, faldilla, sabates) i portaran els complements (faixa, bufanda, gorra, etc.) en una bossa. Si tenen qualsevol dubte poden consultar a la Professora –Tutora).

 

  • Finalitzada la representació del Pessebre, els nens i nenes aniran a les seves respectives classes, acompanyats dels seus tutors/es. La sortida serà a l’hora de sempre, pel lloc de sempre.
  • Hora: La representació començarà a les 15:15
  • Lloc: Pati gran de l’escola. S’accedirà per l’entrada de Plaça Catalunya.

 

  • Els alumnes que han de fer algun paper en el pessebre i que van a dinar a casa, hauran de venir a l’escola a les 14:30h.

  • Si s’anul·lés per pluja: Es realitzarà un acte simbòlic al teatre que per motius d’espai i organització només serà pels alumnes.


Cerca al Calendari