Telèfon: 936661869. Carrer Constitució, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat.      
 
 
 
Vista Mensual
Vista Mensual
Vista Plana
Vista Plana
Vista Setmanal
Vista Setmanal
Vista Diaria
Vista Diaria
Categories
Categories
Cercar
Cercar

Esdeveniment: 'Funcionament del centre per als dies 22, 23 i 24 d'octubre'

General
Per als events propis del centre.
Data: Tuesday, October 22, 2013 At 08:00
Duració: 2 Dies

Davant de les diferents convocatòries fetes per sindicats i agrupacions d'estudiants i síndicats de professors contraris a l'aprovació de la LOMCE, com a centre volem informar a les famílies de la previsió del funcionament de la nostra escola per a aquests dies.

 

1.- Segons l’article 32.3 del Decret 279/2006 de 4 de juliol, sobre drets i deures de l’alumnat i regulació de la convivència en els centres educatius no universitaris de Catalunya, com a Centre ens comprometem a garantir el dret de l’alumnat, que no desitgi secundar les decisions sobre la no assistència a classe, a romandre al centre degudament atès i garantim un horari lectiu normal per atendre l’alumnat de 3r i 4t d'ESO que assisteixi a classe els dies 22 i 23 d’octubre, així com a la resta de l'alumnat del centre.

2.- Estem gestionant la informació necessària per a poder comunicar a les famílies si, el dia 24 d’octubre, l’alumnat del centre podrà ser degudament atès. Informarem oportunament (a través del nostre lloc web i de les e-circulars). En qualsevol cas, el centre romandrà obert.


Més informació a la CIRCULAR i e-Circular (Cliqueu aquest enllaç)Cerca al Calendari